Vážení návštěvníci a fanoušci našeho týmu, dovolujeme si vás tímto oslovit v rámci kampaně, jejímž cílem je získat celkovou částku 70 000 Kč na cestu našeho týmu cheerleaders – VSK Univerzita Brno Tigers na cestu na Mistrovství Evropy v Glasgow, které se bude konat již 29. a 30. 6. 2013.

K účasti na tuto prestižní postupovou soutěž jsme získali na letošním Mistrovství České republiky hned 4 nominace v dance kategoriích (2 x zlato a 2 x stříbro), a proto bychom rádi dostali možnost reprezentovat ve Spojeném království Českou republiku. Finančně je však pro nás tato soutěž jako taková nedostupná, proto Vás žádáme o pomoc. Budeme moc rádi za přispění jakékoliv částky, která nám pomůže splnit tento náš sen.

Pro finanční dary zajistíme podpis darovací smlouvy a předání peněz oficiální cestou. Nabídnout můžeme propagaci jména Vaší firmy/značky na našem webu www.brnotigers.cz, na akcích, kde budeme vystupovat nebo které pořádáme, nebo samozřejmě vystoupení na Vašich firemních akcích apod.

Máte-li zájem shlédnout naše vystoupení nebo se s námi setkat osobně, můžete nás potkat 16. 6. na charitativní akci Ligy lidských práv – Liga Cup na venkovním hřišti Sokola Brno I, Kounicova 20, viz pozvánka na facebooku.

Náš tým je dosud stále jedinou skupinou věnující se sportovnímu cheerleadingu v Brně, existuje již 5 let a na kontě máme mj. titul mistrů Evropy v Team Jazz Senior z ME v Praze v roce 2011. Pomozte nám opět zabojovat na evropské úrovni! Vaší podpory si velmi vážíme a děkujeme za ni!

VSK Univerzita Brno Tigers se nominovali na ME v těchto kategoriích s tímto umístěním na MČR:

– Team Jazz Senior – 1. místo

– Team Freestyle Senior – 1. místo

– Jazz Doubles Senior – 2. místo

– Freestyle Doubles Senior – 2. místo

 

Pro jakékoliv dotazy či podrobnosti je Vám naše trenérka k dispozici na níže uvedených kontaktech.

Mgr. Silvie Petrová

Email: coach@cheerleader.cz

Tel.: 722 465636