Po zmírnění vládních opatření a obnovení tréniků můžeme konečně vyhlásit termíny náborů a otevřených tréninků pro sezónu 2021 / 2022! Letos jsme se rozhodli nově příchozí rozdělit do tří skupin a to následovně:

Nábory:
ročníky 2017 – 2015 (4 – 6 let)

31. 5. + všechna červnové pondělí, 16.30 – 17.30

ročníky 2014 – 2009 (7 – 12 let)
všechny červnové čtvrtky, 15.30 – 17.30

Otevřené tréninky:
ročníky 2008 a starší (od 13 let)

všechny červnové pátky, 16.00 – 18.00

Co s sebou?
Sportovní oblečení, čistou sportovní obuv (kromě dětí do 6ti let), sepnuté vlasy, pití a čestné prohlášení v souladu s aktuálním vládním nařízením (viz níže, netýká se dětí do 6 let).

Jak probíhá nábor?
Jedná se o ukázku toho, jak probíhá náš klasický trénink. Nováčci budou trénovat společně se stálými členy a na vlastní kůži si zkusí jaké je to dělat cheerleading. V průběhu tréninku budou trenéři k nováčkům přistupovat tak, aby všechny nové věci pochopili, nebáli se a trénink si užili. Děti nemusí umět nic speciálního, stačí jen, aby je trénink bavil a měly zájem cvičit.

Trenér na konci tréninku prodiskutuje s rodiči, zda bude sportovec pokračovat do soutěžního týmu Kitties nebo do hobby týmu ShinyCats. 

Jaký probíhá otevřený trénink? 
Stejně jako u náborů, otevřený trénink je v podstatě náš klasický trénink. Je možné se zapojit, nebo se klidně i jen přijít podívat.

Nezkušení sportovci nebo ti, kteří se nechtějí cheerleadingu věnovat soutěžně, budou následně přeřazeni do našeho hobby týmu ShinyCats (možné pouze pro ročníky 2008 – 2006).

Do našich starších sportovních týmů již hledáme zkušenější sportovce. Není se ale čeho bát, za zkoušku nic nedáte a trénink si užijete i tak! :-)
Soutěžní týmy, do kterých lze postoupit z otevřeného tréninku jsou: GingerCats (Junior, L2), FireCats (Senior, L3), Legacy (Senior, L4).

Opatření v souvislosti s covid-19:
Na trénink s sebou prosím přineste jedno z následujících (platí pro všechny sportovce starší 6ti let):

  • Potvrzení o výsledku PCR testu, ne starší než 7 dnů
  • Potvrzení o výsledku antigenního testu, ne starší než 72 hodin – Antigenní testování je pro osoby se zdravotním pojištěním v ČR v současnosti poskytovány zdarma jednou za tři dny (osoba neprodělala onemocnění COVID-19 v předchozích 90 dnech). Stránky s informacemi a odběrovými místy naleznete zde: https://testovani.uzis.cz/Antigen
  • Potvrzení od zaměstnavatele nebo školy, že sportovec/dítě absolvoval nejdéle před 72 hodinami test na stanovení přítomnosti antigenu viru SARS-CoV-2 s negativním výsledkem.
  • Čestné prohlášení, zákonného zástupce, že ve škole absolvoval nejdéle před 72 hodinami test na stanovení přítomnosti antigenu viru SARS-CoV-2 s negativním výsledkem (vzor čestného prohlášení – cestne_prohlaseni_covid).
  • Potvrzení o dokončeném očkování proti SARS-CoV-2
  • Potvrzení, že sportovec v posledních 90 dnech prodělal/a covid-19 a má již ukončenou izolaci

Dále:

  • Při vstupu do budovy využijte prosím připravenou desinfekci na ruce, nebo si umyjte ruce v koupelně.
  • Na trénink přijďte již ve sportovním (kromě obuvi), věci si odložíte až v tělocvičně.

Kde nás najdete? 
Všechny tréninky probíhají v tělocvičně v Komárově na adrese Sladkého 13.

Něco není jasné? 
V případě jakýchkoliv otázek se na nás neváhejte obrátit emailem, telefonicky, případně na našich sociálních sítích – vše naleznete v sekci „Kontakt“ zde na webu.

Na všechny nové tváře se moc těšíme!
Trenérský tým Tigers