Pololetí je typicky vhodná chvíle, abychom do našeho týmu pozvali všechny z vás, kteří chcete po Novém roce vyzkoušet něco nového, nebo jen si zlepšit kondici a užít si spoustu zábavy :) Přijímáme nové členky všech věkových kategorií a pozor, do kategorie Senior nyní hledáme i kluky! Jednoho totiž právě v týmu máme a byli bychom rádi, kdyby u nás měl nějaké parťáky :)

Všechny nábory se konají na Gymnáziu Tř. kapitána Jaroše, vchod je z ulice Bartošova (Bartošova 2). Přijďte v daný termín dle Vašeho věku či věku Vašeho dítěte, vždy 5 minut před uvedeným časem. S sebou si vezměte sportovní oblečení na trénování, čisté sportovní boty (tenisky) a láhev s pitím. Rodiče mohou na této úvodní hodině zůstat a dívat se, jak trénink probíhá.

Pokud byste nás nemohli najít, nebo měli jakýkoliv jiný problém, zavolejte prosím trenérce – viz sekce kontakty.

Peewees (5 – 11 let): Čtvrtek 28. 1. a Pondělí  25. 1.  a 1. 2. od 16:30 (trénink končí vždy 18:30) !!!! Pondělní nábor přesunut na čtvrtek z technických důvodů (tělocvična uzavřena)

Junior (11 – 14 let): Úterý 26. 1. a 2. 2. od 16:30 (trénink končí vždy 18:30)

Senior (od 15 let): Úterý 26. 1. a 2. 2. od 18:30 (trénink končí vždy 20:30)

Vítáme baletní a gymastickou průpravu, ale pokud zatím nic neumíte, tak to nevadí! Každý se u nás učí vše dle svých možností, důležité je chtít :) Přijďte se podívat sami – nemáte co ztratit, úvodní trénink je úplně zdarma :) Těšíme se na vás!