1781019_10203047338198770_1577011386093841569_o

Letošní MČR, na které jsme se dlouhé měsíce všichni připravovali, se uskutečnilo 10. 5. 2014 v Kongresovém centru v Praze, předkola proběhla o týden dříve – 3. 5. také v Praze. Z letošního MČR jsme si opět odvezli titul Mistrů České Republiky v kategorii Team Freestyle Dance Senior!!! S touto sestavou budeme dále bojovat také na otevřeném ME v Bottropu a snad i na postupovém ME.

Dále jsme jako tým získali krásné 2. místo v kategorii Team Cheer Senior Elite (Level 5) a ve dvojičkách naše holky Soňa a Míša vybojovaly nádherné zlato v kategorii Doubles Jazz Dance Senior. Naše druhá dvojička v Jazzu – Lea a Katka – byly také skvělé, po postupu do finále nakonec získaly 5. místo. Ve dvojičkách záskaly navíc další skvělá umístění Míša a Soňa ve Freestylu 4. místo a v Hiphopu 6. místo. Z dalších výsledků jsme rozhodně moc pyšní na naše Peewees, které získaly šesté místo v Team Cheer Level4CZ a taktéž 6. místo v kategorii Group Stunt Peewees, kde nám o chlup utekl postup do finále. Neméně pyšní jsme i na naše Juniorky, které zažily své první MČR a i když se neumístily podle představ, odvezly si cenné zkušenosti, které budou moci dále zúročit :)

Přinášíme vám fotky z MČR a brzy na facebooku zveřejníme i videa, některá už teď můžete najít na Youtube.com. Moc děkujeme všem rodičům za podporu během tréninkové fáze i na samotném MČR, za fotky i videa a fandění :) Z pozice trenéra také moc děkuji VŠEM za super výkony a úžasný soutěžní den! :)