Letošní Mistrovství České republiky v cheerleadingu pro nás bylo velmi úspěšné, ačkoliv jsme museli vynechat Senior Cheer a zaměřili se pouze na dance choreografie. Naše obě týmové dance choreografie  – Team Jazz Senior a Team Freestyle Senior – získaly nejvyšší zlaté umístění! Velkým úspěchem jsou pro nás i dua – Doubles Freestyle Senior a Doubles Jazz Senior, kde naše dvojičky záskaly krásná dvě stříbrná místa a jedno šesté. Moc pyšní jsme také na naše Peewees, které se umístily na pěkném 5. místě v Team Cheer Peewees Small. O to více, že pro většinu z nich to byla první soutěž :)

Díky těmto úspěchům jsme získali celkem 4 nominace na Mistrovství Evropy, které se koná již na konci června v Glasgow (UK) – 29. a 30. 6. Pevně doufáme, že se této velmi prestižní postupové mezinárodní soutěže budeme moci zúčastnit! Videa z MČR můžete shlédnout na naší facebookové stránce http://www.facebook.com/BrnoTigers

Děkujeme ještě všem našim rodičům a fanouškům, kteří nám pomáhali a podporovali nás před soutěží i během soutěže! Díky!!!