V novém školním roce chystáme otevření kurzů pro všechny věkové kategorie od šesti let (pro šikovné děti i od pěti let). Tým dětí – peewees – i tým juniorek jsou otevřené všem zájemcům od druhého školního týdne, tj. tréninky začnou v týdnu od 10. 9. 2012. Konkrétní rozpis bude včas zveřejněn zde na stránkách. Věkově jsou týmy rozděleny na peewees 6 – 10 let a junior 11 – 14 let. Není potřeba žádná předchozí sportovní či taneční průprava (i když je výhodou), poplatek za půl roku činí 1500 Kč a přijímáme holky i kluky :)

Novinkou navíc je nesoutěžní seniorský tým, který vznikl pro všechny zájemce o cheerleading („roztleskávání“)  starší 15ti let. Pokud se vám cheer líbí, ale nemáte čas nebo zkrátka nechcete se mu věnovat na soutěžní úrovni, tento tým je tu právě pro vás. Nesoutěžní tým je zároveň startovacím bodem pro všechny nováčky, kteří se chtějí na soutěžní úroveň dostat. Není tedy třeba mít absolutně žádné základy či zkušenosti, jen chtít zažít něco nového a najít si nové kamarádky a kamarády :) Podle individuálních schopností a dovedností je možnost dále během roku přestoupit do seniorské soutěžní skupiny – Tigers Allstars Senior. I do seniorské kategorie přijímáme holky i kluky a pololetní poplatek činí 2000 Kč. Tréninky začnou taktéž v druhém školním týdnu.

Pro všechny týmy platí, že první trénink je zdarma a na druhý je potřeba přinést již poplatek, nebo jej zaslat na účet a donést potvrzení o provedení platby. Číslo účtu bude zveřejněno později spolu s podrobnějšími informacemi. Máte-li nějaké dotazy, pište do diskuze pod článkem nebo na náš facebook https://www.facebook.com/BrnoTigers, kde si mj. také můžete prohlédnout fotky ze slavnostního ukončení sezóny a mnoho dalších :)