Pro kluky i holky ve věku 4 – 10 let pořádáme letos příměstský tábor v termínu 24. – 28. 7. 2023. Od pondělí do pátku bude pro děti připraven bohatý program v naší tělocvičně v Komárově na Sladkého 13 pod vedením našich zkušených trenérek.

Aktualizace 17.7.: Uvolnilo se nám pár místeček, tedy pokud máte ještě zájem se přihlásit, prosím učiňte tak pomocí odkazu na přihlášku níže do čtvrtka 20. 7. :) Kontaktujeme Vás obratem a předáme všechny informace.

Co se u nás děti naučí?

Náplní tábora budou základy našeho sportu – cheerleadingu – tedy gymnastika, obecná pohybová a sportovní příprava a úplné základy pyramid. Dále si budeme hodně hrát, seznamovat se a také si určitě vyrobíme něco hezkého :)

Kdo a jak se může přihlásit?

Přihlásit je možné holky i kluky od 4 do 10 let. Není potřeba vůbec nic umět, všechno budeme dělat od úplných základů a od začátku. Pokud naopak už nějaké základy Vaše dítě má, tím lépe a určitě se u nás naučí spoustu nových věcí :) Celkem máme maximálně 30 míst, abychom se mohli věnovat všem dětem. Máte-li tedy o tábor zájem, s přihlášením neváhejte!

Vyplňte přihlášku kliknutím zde 

Pak již jen stačí uhradit cenu tábora – 2200 Kč na náš účet 2400298482/2010, Fio banka, do poznámky prosím uveďte jméno dítěte. Z celkové ceny je 1000 Kč nevratná záloha (vrací se pouze v případě neuskutečnění akce).

Na Váš email pak zašleme kompletní pokyny. V ceně tábora je kromě tréninků a celodenního programu (8:00 – 16:00) také vždy teplý oběd, pitný režim i svačinky.

Pokud máte jakékoliv dotazy, napište nám na tigers@vskuniverzitabrno.cz nebo volejte na tel. 722 465 636 (Silvie Klimo).

Na všechny děti se moc těšíme!