Nová sezóna je již v plném proudu, i tak bychom rádi shrnuli, jak se nám dařilo v sezóně uplynulé.
V sezóně 2021/2022 jste členy našeho klubu mohli vidět hned na šesti soutěžích v České republice a na jedné soutěži v Německu.

Týmové divize
V týmových divizích za nás soutěžily hned čtyři soutěžní týmy. Nejmenší Kitties (kategorie Mini Level 1), poté juniorské GingerCats (kategorie Junior Level 2) a dále dva seniorské týmy, a to SkyCats (kategorie Senior Level 3) a Legacy (kategorie Senior Level 4). Navíc jsme v loňské otevřeli také hobby tým ShinyCats, který se zúčastnil jedné soutěže.

V tabulce níže se můžete podívat, jak se jednotlivým týmům na soutěžích dařilo.

Malé divize

Náš klub na soutěže z malých divizí vyslal hned čtyři Group Stunty. Jednalo se o CrazyCats v kategorii Junior Coed Level 5 a pak tři Group Stunty v kategorii Senior AllGirl Level 6, a to LadyCats, PowerCats a UltraMicky.

Na soutěž United Cheer Cup za náš klub soutěžilo také soutěžní vystoupení s názvem Aliva v kategorii Mommy & Me Double Freestyle Pom.

Soutěžní sestavy malých divizí se museli nominovat na Mistrovství malých divizí z České národní cheer ligy. To se podařilo Group Stuntům PowerCats a CrazyCats, kteří z loňské sezóny kromě titulu Mistrů republiky rovněž získali 1. místo v České národní cheer lize.

Jak se malé divize na jednotlivých soutěžích umístily se můžete podívat níže.

Česká národní cheer liga

Česká národní cheer liga byla novinkou sezóny 2021/2022. Do Ligy byly zapojeny všechny soutěžní skupiny, které se zúčastnily alespoň tří soutěží. Sportovci tak na všech českých soutěžích získávali body, které se následně sečetli a určily umístění v České národní cheer lize.
Důležité je rovněž zmínil, že Česká národní cheer liga nebyla rozdělena dle levelů. (Takže například sportovci v kategorii Team Cheer Mini Level 1 byli hodnoceni společně s kategorií Team Cheer Mini Level 2.) Stejně tak v hodnocení Ligy nebyly odděleny kategorie AllGirl a Coed.

V tabulce si můžete prohlédnout, jak se naše týmy v České národní cheer lize umístily.

Na závěr ještě přidáváme shrnutí, kolik medailových pozic jsme v sezóně 2021/2022 obsadili.

Děkujeme všem našim sportovcům za fantastickou reprezentaci našeho klubu, našim trenérům za skvělou přípravu sportovců a všem rodičům a příznivcům našeho klubu za podporu a hlasité fandění.

Už se moc těšíme na úspěchy, které nám přinese sezóna 2022/2023!
Let’s go Tigers!