V pondělí 28. 5. bude na gymnáziu tř. Kapitána Jaroše v malé tělocvičně (vchod z boční strany gymnázia) úvodní trénink a zápis pro všechny zájemce o členství v našem týmu starší 14ti let. Zápis a úvodní trénink proběhne v normálním čase tréninku 19 – 21 hodin. Zájemci z řad mladších dětí mohou přijít na kterýkoliv trénink Junior a Peewees týmu dle rozpisu v sekci tréninky.

Máte-li zájem přijít a seznámit se s námi a vyzkoušet si malinko z toho, co děláme, napište email na coach@cheerleader.cz, ve kterém uveďte svoje jméno a telefon (v případě nahlašování více osob napište prosím i kontaktní email). Budeme vás pak očekávat 28. 5.

S sebou sportovní oblečení, čistou sportovní obuv (nějaké tenisky) a pití. Uděláme nějaké základy, popovídáme si o týmu a co tak zhruba můžete čekat a bude čas i pro otázky. Další trénink pro ty, kdo budou mít zájem se přidat, bude pak ve čtvrtek 31. 5. už společně s celým seniorským týmem.

Případné otázky můžete již předem psát do diskuze pod článkem, na náš facebook (www.facebook.com/BrnoTigers) nebo na výše uvedený email.

Budeme se těšit :)