Příští sezóna u nás přinese poměrně dosti novinek! Měníme trochu strukturu týmů, aby lépe odpovídala věku a úrovni jednotlivců, a také se naše Hobby změní na „odlehčený“ soutěžní tým. Pojďme se na to podívat podrobně.

V příští sezóně otevíráme tyto týmy:

Mini – nesoutěžní, děti ročník narození 2012 – 2015

Kitties (Peewee L1) – soutěžní, ročníky 2008 – 2012

GingerCats (Youth L2/L3) – soutěžní, věk cca 7 – 14 let

ShinyCats (Junior L2) – hobby, ročníky 2006 – 2010 !! Pozor, proběhla změna ročníků !!

FireCats (Junior L3/L4) – soutěžní, 2004 – 2008

Legacy (Senior Coed L4) – soutěžní, ročník 2003 a starší

Tigers Hobby se mění na ShinyCats

Chtěli bychom našim hobbíčkům dát nějaký cíl a umožnit jim si také prožít soutěžní atmosféru se vším, co k tomu patří JProto tento tým od příští sezóny pojede s námi na jednu vybranou soutěž (na kterou, to oznámíme včas dopředu). Trénink zůstává jednou týdně 2 hodiny, navíc k tomu přibyde pár soustředění o víkendu během roku (termíny taktéž budou známy předem). Chcete-li se stát součástí tohoto týmu, nemusíte nic umět – přijímáme i úplné nováčky. Budeme ale chtít, abyste chodili pravidelně na trénink a zúčastnili se naplánovaných soustředění. Cena bude 3000 Kč/pololetí a zahrnuje již i náklady na soutěž a týmové oblečení, takže nebudete platit nic navíc.

Nový tým Tigers GingerCats (Youth)

Současný tým Juniorek rozdělíme pro příští sezónu na dva týmy, a to mladší Paws (Youth) a starší Claws (Junior). Bude to lépe odpovídat věku i soutěžní úrovni jednotlivců.

Do kterého týmu se můžete přihlásit?

Více informací o náborech a konkurzech na příští sezónu přineseme v příspěvku zvlášť již brzy. Nábory i konkurzy budou probíhat druhý a třetí týden v září.

Rozvrh 2019/2020

Zde je předběžný rozvrh na příští sezónu. Hlavní tréninky by se již měnit neměly, ale řešíme ještě přidání některých lekcí akrobacie a kondice a některé časy se mohou lehce změnit.