Pro zájemce o členství v soutěžních týmech přinášíme podrobné informace, abyste mohli vše zvážit ještě před konkurzem ;) Tyto informace se tedy budou týkat kategorií Peewee, Junior, Senior a Basic.

Připomínáme, že již tento týden ve středu od 18 h začíná první přípravný trénink na konkurzy Junior a Senior. Peewee tým začíná prvním náborovým tréninkem příští pondělí 11. 9. a Basic tým příští úterý 12. 9. – do Peewees a Basic se můžete přihlásit bez konkurzu, stačí přijít na nábor.

Týmová pravidla je dokument, kde jsou popsané všechny důležité povinnosti a práva, a se kterými vyjadřujete svůj souhlas přihlášením do týmu a najdete je zde: Týmová pravidla 2017_2018. Dočtete se zde, jaká jsou přesně kritéria pro docházku, kolik se platí za členské příspěvky i další náklady, do kdy je potřeba zaplatit atd.

Kategorie Basic – co to je?

Kategorie Basic je letos nově vytvořená soutěžní kategorie pro nováčky. Uvědomujeme si, že naskočit hned do soutěžního týmu je pro většinu dětí i dospělých, kteří nemají zkušenosti se závodním sportem, dosti náročné. Skloubit vše časově, finančně i organizačně, může být oříšek. Toto si uvědomuje i Česká Asociace Cheerleaders (ČACH), která pro letošní rok otevřela novou speciální soutěžní divizi s názvem Beginner (česky začátečník) v úrovni „Level 2„. Tato divize je určena pro děti a dospělé od 12 let (ročník 2006 a starší) a přesně v této divizi bude soutěžit i náš Basic tým :)

Basic je tedy kategorie určená všem, kteří si chtějí vyzkoušet soutěžit, chtějí i vystupovat a něco se opravdu naučit. Přitom ale třeba nemáte tolik času nebo nevíte, zda vás to bude bavit i dále. Přihlaste se, pokud např.:

  • máte zájem do budoucna být součástí soutěžního týmu Junior či Senior a nemáte zatím dostatečné zkušenosti se sportem
  • pokud vám vyhovuje méně náročná forma našeho sportu s jednou soutěží za sezónu
  • nebo pokud je pro vás tato forma finančně přijatelnější

Kromě týmového tréninku mají členové basic také hodiny akrobacie (15 lekcí za pololetí) a kondice (10 lekcí za pololetí). Platí se na celý rok předem (viz týmová pravidla). Nábory do Basic týmu probíhají každé úterý v září od 12. 9. zároveň s tréninkem Hobby týmu v čase 16:30 – 18:00! Neváhejte a přijďte :)

Máte další otázky? Pište do komentářů nebo na tigers@vskuniverzitabrno.cz :)