Pro novou sezónu 2016/2017 pořádáme nábor nových členů do kategorií Mini a Hobby, odkud lze pak během roku přejít do soutěžního týmu (nebo také nemusíte – záleží jen na vás ;)).

Všechny nábory se konají v tělocvičně v Komárově, Sladkého 13 (vchod zezadu, ne přes vchod na koleje). Přijďte v daný termín dle Vašeho věku či věku Vašeho dítěte, vždy alespoň 5 minut před uvedeným časem. S sebou si vezměte sportovní oblečení na trénování, čisté sportovní boty (tenisky) a láhev s pitím. Rodiče mohou na této úvodní hodině zůstat a dívat se, jak trénink probíhá.

Pokud byste nás nemohli najít, nebo měli jakýkoliv jiný problém, zavolejte prosím trenérce – viz sekce kontakty.

Nábory budou probíhat vždy v úterý v termínech 6., 13. a 20. 9. v níže uvedených časech dle věkové kateogrie:

MINI – děti 4 – 6 let – úterý 15:30 (trénink končí 16:30)

HOBBY – děti i dospělí od sedmi let – úterý 16:30 (trénink končí 18:00)

Vítáme baletní a gymastickou průpravu, ale pokud zatím nic neumíte, tak to nevadí! Každý se u nás učí vše dle svých možností, důležité je chtít :) Přijďte se podívat sami – nemáte co ztratit, úvodní trénink je úplně zdarma :) Po prvním tréninku vyplníte přihlášku a kurzovné můžete zaslat na účet nebo uhradit na druhé hodině.

Pokud si s námi chcete popovídat a dozvědět se více o tom, co děláme, budete mít možnost se s námi potkat 3. a 4. 9. v Avionu na Kroužkobraní, a poté 10. 9. na Kraví hoře na Dni náborů.

Těšíme se na vás!